måndag, mars 14, 2005

weekend

det var ett veckoslut som innebar en hel del åkande hit-å-dit:

fredag - efter jobb packade vi väskorna och tog bussen till borgå. till mina föräldrars kämppä. bastu och lite film. nice och avslappnande. när vi skulle lägga oss hörde hunden något ljud och började skälla. vilket han nuförtiden vanligtvis endast gör när morgontidningen kommer. tog honom under armen och stängde sovrumsdörren och vi sov gott en lång natt.

lördag - skälet att vi åkte till borgå var att mina föräldrar är på resa och någon måste vattna blommorna... så vi vattnade blommorna och "stal" bilen deras. gjorde en ghetto-runda och kollade var jag bott som barn. inte så nostalgiskt. sen mot sibbo och J´s bror, som precis håller på att flytta. in och kolla deras bombnedslag och sen mot "lande". några koppar kaffe och lite tidningsläsning för de blivande svärföräldrarna var ute och skida + hade hamnat in på 25 km´s spåret. efter det iväg hemåt. en sväng via butiken och mot the örstedt residence. första gången där. och ett riktigt nice ställe måste jag säga. blev bjudna på god mat och dryck, musik och charmade av deras två katter. hem med nattbuss.

söndag - vaknade tidigt tack vare den pissnödiga hunden. slöade halva dagen, ut ett varv på isen i det vackra vädret och sen med bilen mot borgå. igen. och därefter direkt hem med buss. via butik och inhandla lite förnödenheter för söndagsfilmen.

sånt.